Microsoft Office 365 név változások

2020. április 21-től megváltoznak a kis- és középvállalkozásoknak értékesített Office 365 előfizetések elnevezései.:

  • Az Office 365 Business Essentials új elnevezése: Microsoft 365 Business Basic
  • Az Office 365 Business Premium új elnevezése: Microsoft 365 Business Standard 
  • Az Microsoft 365 Business új elnevezése: Microsoft 365 Business Premium 
  • Az Office 365 Business új elnevezése: Microsoft 365 Apps

További információk ide kattintva elérhetőek.

  • On 2020-04-27

Microsoft 365

Microsoft 365 (Office 365)

Üzleti használatra

Mi az a Microsoft 365?

Egy személyre szabható előfizetéses csomag, amivel hatékonyan végezheti munkáját a Microsoft Office alkalmazások mindig naprakész verzióival.

A Microsoft 365 alkalmazások elérhetőek online webes felületen vagy akár telepíthetők eszközeire is, legyen az PC, Mac, Android vagy akár IOS rendszerű mobil eszköz.

Ne fizessen olyanért amire nincs szüksége!

Ha komplex informatikai rendszerrel rendelkezik forduljon hozzánk bizalommal!
Egy ingyenes konzultáció keretein belül megismerjük vállalkozása igényeit és segítséget nyújtunk a megfelelő megoldás kiválasztásában.
Írjon nekünk

Miért jó a Microsoft 365?

  • A Microsoft 365 használata egyszerű, akár mobil eszközökről is elérhető webes felület.
  • Az előfizetés összetétele személyre szabható, a felhasználók számára a licencek könnyen kioszthatóak.
  • A cég szempontjából pl.: új kolléga érkezése esetén a szolgáltatások egyszerűen bővíthetőek vagy – bizonyos korlátozásokkal – csökkenthetőek.
  • Tervezhető, fix havi- vagy éves költség. A jövőben nincs szükség megterhelő, egyösszegű beruházásra egy esetleges verzió frissítés esetén, hiszen az összes a csomagban foglalt szoftverhez mindig elérhető a legfrissebb és egyben legbiztonságosabb verzió.

A Microsoft 365 legfontosabb funkciói (csomagonként eltérő):

A felsorolás nem teljeskörű, további információkért forduljon bizalommal kollégáinkhoz a lenti elérhetőségek egyikén.

Tartalmazza az Office irodai alkalmazásokat

Az irodai szoftverek böngészőből használható webes és mobil- és/vagy akár a számítógépre telepíthető verziója is elérhető a kiválasztott csomagnak megfelelően. (minimum: Outlook, Word, Excel és PowerPoint)

Csevegés, hívás és értekezlet (Microsoft Teams)

Egy modern és könnyen kezelhető felület, ahol a munkatársaknak lehetősége van azonnali üzeneteteket váltani egymással vagy a külsős partnerekkel, de akár több résztvevős videós konferenciák/értekezletek lebonyolítására is alkalmas. Ezeken felül rengeteg a hasznos funkciójával támogatja a hatékony csapatmunkát és az eredményes kommunikációt.

Levelezés és naptár (Exchange Online)

Igény szerint lehetősége van akár a teljes levelezését megbízható, felhő alapú Exchange szolgáltatáson keresztül üzemeltetni a saját egyéni céges tartománynév használata mellett (alkalmazottnev@cegdomain.hu). A postafiókok forgalmát a beépített vírus- és spamszűrő is ellenőrzi. A kollégának lehetősége van közös naptár használatára, ami sokat segíthet az értekezletek vagy találkozók megszervezésében is.

Felhőtárhely (OneDrive) szolgáltatás

1TB felhő alapú tárhely. Az itt tárolt fájlokat könnyen elérheti bármilyen internetkapcsolattal rendelkező számítógépről vagy akár meg is oszthatja másokkal ezeket.

Microsoft 365 előfizetés csomagok kis- és középvállalkozások részére

A megadott árak a szolgáltatások éves hűségidő-vállalással érvényes nettó árai.

Kérdése van?

A fenti felsorolás nem teljeskörű, kérjük amennyiben bármilyen kérdés merül fel Önben, írjon nekünk: cloudservices@digital.co.hu vagy hívjon minket: +36-62-488-380

Megjegyzés:

A fenti ajánlat mikro-, kis- és középvállalkozások részére (max. 300 fő-ig) alkalmazható. Ezen felhasználószám korlátot meghaladó nagyvállalkozások részére a rendelkezésre álló nagyvállalati (Enterprise) konstrukciók nyújthatnak megoldást. Ilyen esetben is fontos az előzetes konzultáció, hogy az igényeket megismerjük és a legmegfelelőbb csomagot ajánlhassuk. Kérjük keresse kollégánkat!

  • On 2020-04-21

0 Comments