Netwrix Auditor Platform

Szerezzen teljes rálátást és kontrollt a hibrid informatikai rendszere felett

Átfogó láthatósági platform a felhasználói viselkedés elemzéséhez és a kockázatcsökkentéshez

Nyomonkövethetővé és ellenőrizhetővé teszi a hibrid informatikai környezetek konfigurációját és változásait,  valamint a védett adatokhoz történő hozzáféréseket – függetlenül az adatok helyétől. A beépített intelligenciával sikeresen felderíthetők a biztonsági rések, észlelhetők a rendellenes viselkedések, és időben kivizsgálhatók a potenciális fenyegetések, a valós károk megelőzése érdekében.

Netwrix-Auditor-Logo-300x300

A Netwrix Auditor alkalmazási területei

A Netwrix Auditor platformon auditálható az Active Directory, az Azure AD, az Exchange, az Office 365, aWindows fájlszerverek, az EMC tárolóeszközök, aNetApp Filer tárolók, a SharePoint, Oracle adatbázisok, az SQL Server, a VMware és a Windows Serverek.

A RESTful API támogatással és felhasználói tevékenység videó rögzítésével, a platform kiterjeszti a láthatóságát és az ellenőrzést az összes földi és felhőalapú informatikai rendszerre.

AD_icoNetwrix Auditor for Active Directory

AZ_icoNetwrix Auditor for Azure AD

FS_icoNetwrix Auditor for Windows File Servers

WS_icoNetwrix Auditor for Windows Server

EX_icoNetwrix Auditor for Exchange

O365_icoNetwrix Auditor for Office 365

EMC_icoNetwrix Auditor for EMC

NA_icoNetwrix Auditor for NetApp

VM_icoNetwrix Auditor for VMware

SQL_icoNetwrix Auditor for SQL Server

SP_icoNetwrix Auditor for SharePoint

OR_icoNetwrix Auditor for Oracle Database

A Netwrix Auditor erősségei

Az adatbiztonsági veszélyek detektálása a földön és a felhőben

A Netwrix Auditor beépített biztonsági intelligenciája segít megszüntetni a láthatósági réseket a kritikus változtatások, adat-hozzáférések és konfigurációk vizsgálatával hibrid környezetekben. A gyűjtött adatok felhasználhatók a biztonsági kockázatok folyamatos értékelésére és megelőző lépések megtételére.

A platform képes behatárolni a legtöbb rendellenes tevékenységet végző felhasználókat, és a tipikus viselkedési minták alapján figyelmezteti a vezetőket az esetleges belső fenyegetésről vagy felhasználói fiók sérülésről. Megkönnyíti a gyanús események vagy biztonsági szabályok megsértésének kivizsgálását, ami gyorsabb reagálást tesz lehetővé.

Sikeres megfelelőségi audit kisebb erőfeszítéssel és költséggel

A Netwrix Auditor sokrétű és pontos jelentésekkel képes bizonyítani, hogy a vállalat IT-biztonsági programja megfelel a  PCI DSS, a HIPAA/HITECH, a SOX, a GLBA, FISMA/NIST800-53, a CJIS, a FERPA, a NERC CIP, az ISO/IEC 27001, a GDPR és más szabványoknak. A teljes nyomonkövethetőség érdekében akár 10 évre visszamenőleg is képes tárolni az adatokat.

Az IT üzemeltetés és a biztonsági stábok hatékonyságának javítása

Megkíméli az IT stábot a naplóadatok manuális feltérképezésétől és elemzésétől. Hosszú napok, hetek helyett percek alatt lekérdezhető, ki, mit, mikor változtatott meg, vagy mihez fért hozzá.

Nincs szükség PowerShell szkriptek fejlesztésére, karbantartására és futtatására az inaktív felhasználók azonosításához, az effektív  felhasználói engedélyekről szóló  jelentés elkészítéséhez vagy szoftverleltár-feladatok elvégzéséhez. A platform személyre szabott audit adatokat biztosít bárkinek, aki jogosult- és szüksége van rá.

Miért válassza a Netwrix Auditort?

Tiszta, pontos információt szolgáltat minden felhasználói műveletről a vizsgált rendszereken, a natív audit eszközök vagy a hagyományos változás-audit szoftverek okozta zavar nélkül.

Az Egyesült Államokban működő, első osztályú ügyféltámogatással rendelkezik, ahol elégedettségi arány 97%-os.

Alapvetően Agentless üzemmódban működik, így nem okoz jelentős teljesítménycsökkenést vagy váratlan leállásokat.

Ez egy valóban egységes és integrált platform, ellentétben más gyártók különálló, nehezen integrálható változás-felügyeleti eszközeivel.

Gyors, 15 perces telepítés a virtuális és felhőalapú telepítési opciókkal.

A RESTful API-n keresztül az integrációs lehetőségek határtalanok.

Netwrix Auditor Ügyfél vélelemények

Netwrix Videók

Netwrix Customer Success Story

Netwrix Auditor Platform

Netwrix Customer Success Story

Netwrix Auditor Platform

Netwrix Customer Success Story

Netwrix Auditor Platform