IT beruházás? Vissza nem térítendő támogatás? Még 2021-ben?

– Jó helyen jár!

GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP PLUSZ)

A magyar vállalkozásoknak egyre nagyobb kihívásoknak kell, hogy megfeleljenek mind gazdasági, mind szakmai, és innovációs téren. A pandémia alatt, világossá vált, hogy a digitalizáció, a távoli-hálózati elérés és leginkább a felhőszolgáltatások a mindennapi élet részéve váltak, azok a cégek, akik ezeknek a technológiáknak az alkalmazásából kimaradnak, bizony lemaradnak.

Ginop plusz pályázat

GINOP Plusz-1.2.1-21 és GINOP Plusz-2.1.1-21

A jelenleg futó GINOP pályázatok bizonyos termékköreit csak a Modern Vállalkozások Programban akkreditált szállítók biztosíthatják az ön részére. A Digital Kft. rendelkezik azokkal a jogosultságokkal, hogy elérhetővé tegye az ön számára szükséges termékeket, a kapcsolódó portálokon. Amennyiben ön szeretné a rendszere fejlesztését, de nem biztos a fejlesztés irányában, úgy pre-sales és rendszermérnök kollegáink ebben is tudnak segíteni.

A GINOP PLUSZ keretében jelenleg több olyan pályázat is elérhető, amelyek ennek a célnak az elérést támogatják, országos lefedettséggel, de területenként és ágazatonként más-más támogatási mértékkel. Ami viszont egységes, hogy ezeknek a pályázatoknak a kihasználásához a 24. órába értünk, tehát azonnal lépnünk kell. Önnek viszont nem kell aggódnia, mi az első lépéstől a végéig segítséget, és támogatást nyújtunk.

AKÁR

70%
100%

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS

GINOP Plusz-1.2.1-21 esetében a pályázat feltételesen visszatérítendő, ami azt jelenti, hogy a legalább 30%-os önerőn felüli legfejlebb 70%-os forrást visszatérítendőként kapja a nyertes, de ha teljesíti a mérföldkövekre a vállalásait, indikátorokat, akkor akár az összes megkapott forrás vissza nem térítendővé válik.

GINOP Plusz-2.1.1-21 esetében ez a pályázat teljes mértékben (100%) vissza nem térítendő támogatást kínál.

EGY TAPASZTALT RENDSZERINTEGRÁTORRAL MINIMALIZÁLHATJA A KOCKÁZATOKAT

Az üzleti transzformáció mindig érzékeny téma, hiszen egy jól működő, vagy annak gondolt rendszer megbontása komoly kockázatokat is rejthet magában. Ezért nagyon fontos, hogy az átállást, migrációt és a fejlesztéseket olyan rendszerintegrátorra bízza, akiknek ebben több éves, valós és releváns tapasztalata van. Nálunk a Digital Kft-nél kényesen ügyelünk arra, hogy rendszermérnök kollegáink jól képzettek legyenek és up-to-date információkkal rendelkezzenek. Mi nem kínálunk mindent, de hisszük azt, hogy amit igen, abban mi vagyunk az egyik legjobbak a piacon.

HPE GreenLake eszközök
Együtt pályázhatunk

A TELJES FOLYAMAT ALATT EGYÜTT DOLGOZUNK AZ ÖN SIKERÉÉRT

  • Felmérjük az ön rendszerét, és javaslatot teszünk a fejlesztés irányára
  • Összehozzuk önt a legjobb pályázatíró szakemberekkel
  • Megtervezzük a komplett infrastruktúrát
  • A pályázatíróval közösen benyújtjuk a pályázatot
  • Leszállítjuk, telepítjük az ön rendszerét
  • A pályázat megvalósulása után is támaszkodhat cégünkre

MIT KELL ÖNNEK TENNIE?

  • Ha megszületett az elhatározás a cég átállására, fejlesztésére az már egy nagyon erős kiinduló alap
  • Ha valamilyen formában felveszi a kapcsolatot kollegáinkkal az pedig bombabiztos siker

Akár pályázatról, akár fejlesztésről vagy biztonsági megoldásokról van szó, a Digital Kft egy olyan partner, amely megfelel a modern technológiák és a rohanó világ által támasztott kihívásoknak.

LÉPJEN KAPCSOLATBA KOLLEGÁNKKAL!