MS_logo_main

Microsoft

A Microsoft Corporation 128 ezer alkalmazottat foglalkoztva a világ több mint 150 országban, a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Székhelye Redmondban van, magyarországi képviselete pedig a Microsoft Magyarország Kft. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licenccel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán, de az elsődleges üzleti fókuszt jelenleg már a felhő alapú szolgáltatásai jelentik. Cégünk közel 20 éve vesz részt a Microsoft partnerprogramjában, s jelenleg is több ezüst szintű kompetenciával rendelkezik.

HPE_logo_main

HP Enterprise

A Bill Hewlett és Dave Packard által 1939-ben alapított Hewlett-Packard Company 2015. őszi szétválásával létrejött IT vállalat, mely az anyacég “üzleti informatika” portfólióját viszi tovább, így a kiszolgálók, a tárolók, a hálózati megoldások és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokra fókuszál. A Hewlett Packard Enterprise hazai képviselete a Hewlett-Packard Informatikai Kft., melynek Cégünk kiemelt partnere.

HP_logo_main

HP Inc.

A Hewlett-Packard Company 2015. őszi szétválásával létrejött másik utódvállalat, mely az anyacég számítógép-, nyomtató- és mobil eszköz kínálatát, valamint az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások biztosítását viszi tovább. A HP Inc. hazai képviselete a HP Inc Magyarország Kft., melynek Cégünk kiemelt partnere.

VMWARE_logo_main

VMware

A VMware Inc. a virtualizációs IT megoldások megteremtője. A piac meghatározó szereplőjeként óriási technikai tapasztalattal, s hatalmas installált bázissal bír, bár a közelmúlt éveiben a versenytársak fejlesztési erőfeszítései lecsökkentették a korai időszakban szerzett versenyelőnyét. Cégünk VCP (VMware Certified Professional) technikai minősítéssel bíró mérnök kollégákkal, s Professional Solution Provider partneri minősítéssel rendelkezik.

CISCO_logo_main

Cisco

A Cisco Systems Inc. a hálózati technológiák úttörő képviselőjeként világszerte élenjár a technológiai újdonságok, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. Magyarországi leányvállalata 1995-ben kezdte meg működését, s mintegy 75 munkatárssal lát el kereskedelmi és marketing feladatokat, melyet műszaki szempontból egy komoly hálózati laboratóriummal is támogatnak.

DELL_logo_main

Dell

A DELL az informatikai piac egy másik meghatározó szereplője, aki az 1984-es alapítás óta folyamatos fejlesztéssel tartja magát a vezető megoldásszállítók körében. Termékportóliójából elsődlegesen a SonicWall akvizícióval megszerzett biztonságtechnikai megoldásokat favorizáljuk, de a PowerEdge kiszolgáló, továbbá a notebook termékeit is forgalmazzuk.

ThinPrint_logo_main

ThinPrint GmbH

A berlini központú ThinPrint GmbH a nemzetközileg szabadalmaztatott „ThinPrint” technológiájának és a 15 éves folyamatos fejlesztésének eredményeként a nyomtatási megoldások piacvezető szakértője, melyet a bármilyen kialakítású (klaszikus PC-k, mobil eszközök, vékony-kliensek; kliens-szerver, VDI vagy felhő környezet) és méretű informatikai rendszerben felmerülő nyomtatási feladatok problémáival vagy a rendszer optimalizálásával kapcsolatos kihívásokra a termékkínálatát licencelő 25000 elégedett vállalati ügyfél egyértelműen mutat. Cégünk „ThinPrint Certified Partner”-i minősítéssel rendelkezik, Ügyfeleinket pedig a technológiát jól ismerő, s vizsgázott technikai mérnök kollégával támogatjuk.

SEHlogo

SEH Computertechnik GmbH

Az 1986-ban alapított bielefeldi SEH a speciális hálózati kiszolgálóeszközök gyártója. Legismertebb myUTN nevű termékcsaládja (nevében az „UTN”, azaz az „USB to Network” rövidítéssel) egyszerű, nem hálózati felhasználásra tervezett eszközök (nyomtatók, szkennerek, USB memóriák- [stick-ek], és kulcstárolók [dongle-k]) hálózati környezetben történő használatát teszik lehetővé. Cégünk a SEH egyetlen hivatalos magyarországi disztribútora.