Microsoft

A Microsoft Corporation 128 ezer alkalmazottat foglalkoztva a világ több mint 150 országban, a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Székhelye Redmondban van, magyarországi képviselete pedig a Microsoft Magyarország Kft. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licenccel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán, de az elsődleges üzleti fókuszt jelenleg már a felhő alapú szolgáltatásai jelentik. Cégünk közel 20 éve vesz részt a Microsoft partnerprogramjában, s jelenleg is több ezüst szintű kompetenciával rendelkezik.

Cégünk bemutatkozó oldala a Microsoft site-ján…

HP Enterprise

A Bill Hewlett és Dave Packard által 1939-ben alapított Hewlett-Packard Company 2015. őszi szétválásával létrejött IT vállalat, mely az anyacég „üzleti informatika” portfólióját viszi tovább, így a kiszolgálók, a tárolók, a hálózati megoldások és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokra fókuszál. A Hewlett Packard Enterprise hazai képviselete a Hewlett-Packard Informatikai Kft., melynek Cégünk kiemelt partnere.

HP Inc.

A Hewlett-Packard Company 2015. őszi szétválásával létrejött másik utódvállalat, mely az anyacég számítógép-, nyomtató- és mobil eszköz kínálatát, valamint az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások biztosítását viszi tovább. A HP Inc. hazai képviselete a HP Inc Magyarország Kft., melynek Cégünk kiemelt partnere.

VMware

A VMware Inc. a virtualizációs IT megoldások megteremtője. A piac meghatározó szereplőjeként óriási technikai tapasztalattal, s hatalmas installált bázissal bír, bár a közelmúlt éveiben a versenytársak fejlesztési erőfeszítései lecsökkentették a korai időszakban szerzett versenyelőnyét. Cégünk VCP (VMware Certified Professional) technikai minősítéssel bíró mérnök kollégákkal, s Professional Solution Provider partneri minősítéssel rendelkezik.

Cisco

A Cisco Systems Inc. a hálózati technológiák úttörő képviselőjeként világszerte élenjár a technológiai újdonságok, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. Magyarországi leányvállalata 1995-ben kezdte meg működését, s mintegy 75 munkatárssal lát el kereskedelmi és marketing feladatokat, melyet műszaki szempontból egy komoly hálózati laboratóriummal is támogatnak.

Dell

A DELL az informatikai piac egy másik meghatározó szereplője, aki az 1984-es alapítás óta folyamatos fejlesztéssel tartja magát a vezető megoldásszállítók körében. Termékportóliójából elsődlegesen a SonicWall akvizícióval megszerzett biztonságtechnikai megoldásokat favorizáljuk, de a PowerEdge kiszolgáló, továbbá a notebook termékeit is forgalmazzuk.

ThinPrint GmbH

A berlini központú ThinPrint GmbH a nemzetközileg szabadalmaztatott „ThinPrint” technológiájának és a 15 éves folyamatos fejlesztésének eredményeként a nyomtatási megoldások piacvezető szakértője, melyet a bármilyen kialakítású (klaszikus PC-k, mobil eszközök, vékony-kliensek; kliens-szerver, VDI vagy felhő környezet) és méretű informatikai rendszerben felmerülő nyomtatási feladatok problémáival vagy a rendszer optimalizálásával kapcsolatos kihívásokra a termékkínálatát licencelő 25000 elégedett vállalati ügyfél egyértelműen mutat. Cégünk „ThinPrint Certified Partner”-i minősítéssel rendelkezik, Ügyfeleinket pedig a technológiát jól ismerő, s vizsgázott technikai mérnök kollégával támogatjuk.

SEH Computertechnik GmbH

Az 1986-ban alapított bielefeldi SEH a speciális hálózati kiszolgálóeszközök gyártója. Legismertebb myUTN nevű termékcsaládja (nevében az „UTN”, azaz az „USB to Network” rövidítéssel) egyszerű, nem hálózati felhasználásra tervezett eszközök (nyomtatók, szkennerek, USB memóriák- [stick-ek], és kulcstárolók [dongle-k]) hálózati környezetben történő használatát teszik lehetővé. Cégünk a SEH egyetlen hivatalos magyarországi disztribútora.

Netwrix Corporation

A Netwrix Corporation kizárólagos működési területe a hibrid informatikai környezetek adatbiztonságának növelése és a kockázat csökkentése a teljeskörű átláthatóság biztosításával. Ez az erőforrás koncentráció megteremti a feltételeit egy sokkal hatékonyabb funkcionalitás megvalósításának a hagyományos change-auditig eszközökhöz képest. Nem véletlen, hogy világszerte, több mint 160 ezer informatikai stáb már a Netwrix Auditort választotta.

A Netwrix Corporation-t 2006-ban alapították, és az elmúlt 12 év alatt több mint 100 ipari díjat nyert. Szerepel többek között az Inc. 5000, és a Deloitte Technology Fast 500 listáján az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő vállalatai között.

ESET

Az ESET a vírusvédelem úttörőjeként 1987-ben alkotta meg első vírusirtóját. Az azóta eltelt időben rengeteg technikai és üzleti fejlesztést hajtott végre. Ma már több mint 200 országban, s több technikai területen is lehetővé teszi a vállalati és az egyéni ügyfelek számára, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a digitális világukból. Jelenlegi célkitűzésük az, hogy mindenki élvezhesse a technológia lélegzetelállító előnyeit.

veeam logo

Veeam® Software

A 2006-ban alapított svájci székhelyű Veeam Software az 55 ezer partnerével, valamint a több, mint 300 ezer ügyfelével az intelligens adatkezelés egyik globális vezetője. Fejlesztéseiket olyan nagy gyártók alkalmazzák és implementálják a tároló termékeikben, mint a Cisco, a HPE és a NetApp. Megoldásaik a hagyományos adatmentési/visszaállítási módszereken túllépve már az adatvédelem és az adatbiztonság kérdéseire is választ adnak, mint pl.: a házirend-alapú menedzsment és az adatok intelligens és önszabályozó kezelése.

AVAST

Az Avast a világ egyik legnagyobb biztonsági cége, s célja egy olyan világ megteremtése, amely mindenki számára biztosítja a biztonságot és az adatok védelmét, a személyazonosságtól, a tartózkodási helytől és a csatlakozás módjától függetlenül. A kibertámadások valós idejű elhárítására megoldásaiban a legfejlettebb, sőt már az un. következő generációs – felhőalapú gépi tanulási motorra alapozott – technológiákat használja, amelyek példátlan sebességű tanulást és szinte mérhetetlen tapasztalatot tesznek lehetővé.