Széchenyi 2020

DIGITAL Számitástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Digital Kft. munkatársainak kompetencia fejlesztése képzés formájában

GINOP-6.1.6-17-2018-00243

Szerződött támogatás összege:
9 156 832 Ft

Támogatás mértéke:
98.56 %

A DIGITAL Kft. képzési tervének célja új kommunikációs ismeretek megszerzése a meglévő és új partneri igények kielégítéséhez, a szervezeti változás és a technológiai változás miatt a munkavállalók informatikai ismereteinek célirányos képzések keretében történő frissítése, illetve bővítése, valamint a cég belső folyamatainak hatékonyabb tétele tudásmenedzsment és szolgáltatásmenedzsment típusú képzésekkel.

A képzésekben a Digital Kft. 13 fő munkavállalója vesz részt, tervezetten 2018. szeptember és 2019. február között. A nyilvántartásba vett, FKTV 2.§ 5. szerinti képzések minden személy esetében a szakmai és kommunikációs képességek, ismeretek frissítését, bővítését szolgálják. A munkavállalók jelenlegi végzettsége, kompetenciája és a tervezett képzések együttesen biztosítani tudják a következő időszakban a szervezeti-piaci változásoknak való megfelelést. A Digital Kft. a hardver és szoftver szaktanácsadás kiemelt részterületein tevékenykedik, ami az Ipar 4.0 típusú átmenetre, változásra felkészülő cégek támogatására alkalmassá teszik, mint informatikai szaktanácsadó céget (kapcsolódó témakörök: big data kezelés, M2M, felhő alapú megoldások, informatikai adatvédelem). A cég munkatársai rendszeresen vesznek részt nemzetközi hardvergyártók által szervezett hazai és nemzetközi képzéseken is.

A képzést követően a Digital Kft. elégedettség mérést végez munkavállalói körében, illetve a képzések lezárultát követő 6 hónap múlva a megszerzett tudás gyakorlati hasznosulását, a belső és külső kapcsolatokban, szakmai feladatok tekintetében utóellenőrzi, illetve kiértékeli a képzésben részt vett személyekkel.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00243

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.02.28.